2012. február 27., hétfő

MWC 2012: itt egy még nagyobb Samsung Note

A Samsung hisz az érintőceruzában, új táblagépét is erre kihegyezve dobja piacra.
Első látásra egyre nehezebben átlátható a Samsung táblagépes kínálata. A 7 colos Galaxy Tab masinát tavaly egy vastagabb, majd egy nem sokkal később kiadott vékonyabb Galaxy Tab 10.1 követte. Hogy ne legyen ilyen egyszerű a helyzet, most egy újabb 10.1-es táblát jelentettek be, de ez már nem a Tab, hanem az egyébként 5.3 collal nyitó Galaxy Note család tagja. Tetszik érteni.
Egyébként persze, kicsit jobban megnézve, minden logikus. A Mobile World Congress-en leleplezett készülék azért került a Note családba, mert van hozzá S Pen néven marketingelt stylus. Az ósdinak tűnő megoldás egyébként valóban kicsit körülményessé teheti a használatot, de hát nem kötelező tollazni, a tablet ugyanúgy irányítható ujjal, mint az összes többi hasonló gép. Ráadásul bizonyos területeken - pl. oktatásban használat - igen jól jön a kis toll.
undefined
A gépben hardveresen például egy 1.4 GHz-es kétmagos processzor található, szoftveresen Android 4.0 Ice Cream Sandwich, netből pedig a wifis változat mellett HSPA+ gyorsaságú is varázsolható bele.

Forrás: Technet

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése