2012. február 29., szerda

Március 7-én láthatjuk a várva várt új iPadet

Innen már nincs megállás, a szállítmányok állítólag útban vannak az USA-ba, az Apple pedig kiküldte a sajtómeghívókat.
Most már teljesen biztosak lehetünk abban, hogy március 7-én megtartja néhány hete pletykált sajtóeseményét az Apple. A cég meghívójában úgy fogalmaz: szeretne valamit mutatni, amit látni szeretnénk... és megérinteni.
A várakozások szerint az Apple az új tabletben elsősorban a jelentősen nagyobb (dupla) felbontású kijelzőre, a processzor sebességének növelésére és az akkumulátor üzemidejének növelésére fekteti a hangsúlyt. Az már csak inkább remény, mint várakozás, hogy az üzemidejének növelését nem viszi majd el teljesen a teljesítményemelés, így érezhetünk is belőle majd 1-2 órányi pluszt. Ami még biztosnak tűnik: erősebb lesz a kamera, az új iPad megkapja a Siri intelligens hangvezérlő funkciót, valamint az új szoftvert, a szintén jövő szerdára várt iOS 5.1-et.
A további, már kevésbé biztos újítások közé sorolható az LTE képesség, valamint a kis hatósugáron belül működő vezeték nélküli adatátviteli technológiát, az NFC-t is. Nem túl valószínű, de a pletykák szerint előfordulhat még egy kisebb iPad is - ami valószínűbb, az a jelenlegi iPad 2 modell piacon hagyása, a mostaninál olcsóbb áron.

Forrás: Technet

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése