2012. február 15., szerda

Ilyen lesz az Inteles Motorola?

A Google-összeolvadás előrehaladta miatt a Motorola sokat szerepel mostanában a hírekben, azonban a fejlesztés nem állt meg a cégnél.

A Lenovo után a Motorola Intel Atom Medfield alapokra építi következő okostelefonját, ráadásul a még név nélküli készülék rögtön a gyártó első Android 4.0-ás készüléke is lenne. Az Ice Cream Sandwich-csel készült készüléket még ebben a hónapban bemutatják, a Barcelonában megrendezésre kerülő Mobile World Congress alkalmával.
Idén januárban, a CES 2012 alatt jelentette be az Intel, hogy partneri kapcsolatra lépett a Lenovval és a Motorolával. A Lenovo rögtön be is mutatta ennek alkalmával a világ első (újra) Intel-es okostelefonját, a kizárólag Kínában megjelenő K800-at.

Azonban a Motorola sem tétlenkedik: Sanja Jha, a cég vezetője szerint több évre és több készülékre szóló megállapodást kötöttek az Intellel, amelynek eredményeként Atom-os okostelefonokat fognak piacra dobni, az elsőt még idén nyáron. Könnyen lehet, hogy akkor a most a képen látható készülékről beszélt.

undefined

A Pocketnow értesülései szerint a készülék egyik legvonzóbb pontja a kamerája lesz, amely azonnal bekapcsoló, és másodpercenként tizenöt képes sorozatlövő móddal is rendelkezni fog. Sőt, dedikált kamera gombot is kapott ennek jegyében a készülék. Ugyan a gép belsőségeiről még nem tudni, de valószínűsíthető, hogy ugyanaz az 1.6Ghz-es, egymagos Atom Medfield található majd benne, mint a Lenovo készülékében.

Forrás: technet

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése