2014. április 30., szerda

Bemutatták a Samsung Galaxy K Zoom-ot

„A Galaxy K zoom jól példázza a Samsung azon elhivatottságát, amely a felhasználók által támasztott eltérő igények felismerésére és azok kielégítésére vonatkozik – mondta Kunos Balázs, a Samsung mobil és képalkotási üzletágának igazgatója. – Célunk, hogy a felhasználóknak olyan készüléket adjunk a kezükbe, amellyel egyszerűen, de mégis a modern technológia adta profizmussal felvértezve örökíthetik meg életük legfontosabb pillanatait. Ráadásul attól, hogy mindezt egy okostelefonba ültettük, a kényelmet és az összes mobilkapcsolati előnyt is egy készülékbe gyúrtuk, még különlegesebb lett a Galaxy K zoom.”

 

Fényképezésre specializált okostelefonként a Galaxy K zoom egy fejlett digitális fényképezőgép-rendszert tartalmaz, melyet úgy terveztek, hogy egy professzionális fényképezőgép funkcióit és beállításait kínálja, biztosítva, hogy a fontos pillanatokat soha ne szalasszuk el, hanem élethűen örökíthessük meg. A Galaxy K zoom visszahúzódó lencsetechnológiával készült, 10x-es optikai zoommal felvértezve, mindez egy kimondottan vékony és elegáns készülékházban. A különösen éles és részletgazdag képekért a20,7 megapixeles BSI CMOS szenzor felel, amely gyenge fényviszonyok mellett is remekül teljesít, optikai képstabilizátora (OIS) pedig csökkenti a bemozdulás okozta elmosódást a képeken. Ráadásul a készülék xenon vakuja a LED-eknél erősebb fényt biztosít, és ezzel a természetes hatással javítja a fényképek minőségét.

 

Az új készülék rendelkezik a legfejlettebb fényképezőgépes kényelmi funkciókkal is: a fázisfelismerő AF és a kontraszt AF funkció a gyorsabb és pontosabb automatikus fókuszbeállítás érdekében, a következő generációs Pro Suggest (professzionális) mód 5 optimalizált szűrőbeállítást kínál, a Selfie Alarm megkönnyíti a felhasználók számára mára már rendkívül elterjedt selfie-k készítését, a tárgykövetéssel pedig a mozgó tárgyakról is tiszta, éles képek készülhetnek. Az összes funkciót egy egyszerű felhasználói felületen érhetik el a felhasználók, így minden szituációban könnyedén fotózhatnak, vagy készíthetnek videofelvételt (Full HD).

 

A kompakt, könnyedén hordozható Galaxy K zoom ergonomikus markolattal, és letisztult, elegáns formájával könnyen és kényelmesen simul a felhasználók kezébe. Ráadásul minden olyan funkcióval rendelkezik, melyeket a felhasználók egy csúcskategóriás Galaxy okostelefontól elvárnak, így például az ultra energiatakarékos mód, mellyel növelhetik az akkumulátor üzemidejét, a készülékből személyi edzőt varázsoló S Health Lite, vagy a Stúdió alkalmazás, amellyel a felhasználók könnyedén szerkeszthetik képeiket, videóikat.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése