2014. február 24., hétfő

MWC: Bemutatták a Nokia X-et!

Körülbelül egy órája hogy bemutatták a Nokia első Androidos készülékét, a Nokia X-et.
A Nokia X készülék egy 4” méretű, kapacitív IPS kijelzővel és egy 3 megapixeles kamerával rendelkezik. A Nokia X+ okostelefon a multimédia rajongóinak készült, akik a nagyobb memóriának és tárolókapacitásnak köszönhetően élvezhetik a több videó, játék, fotó és zeneszám nyújtotta előnyöket. A Nokia X és Nokia X+ készülékek élénkzöld, élénkvörös, ciánkék és sárga színekben érhető el.
A termékcsalád harmadik tagja, a Nokia XL telefon, 5” méretű kijelzővel büszkélkedik, továbbá Skype videóhívások lebonyolítására alkalmas, két megapixeles előlapi kamerával és egy 5 megapixeles autófókuszos és vakuval ellátott főkamerával rendelkezik. A Nokia XL okostelefon élénkzöld, narancssárga, ciánkék és sárga színekben, valamint fehérben és feketében lesz kapható. A Nokia X termékcsalád minden tagja kétmagos Qualcomm Snapdragon processzorral és Dual SIM támogatással érkezik, így a felhasználók felváltva használhatják SIM kártyáikat a jobb percdíjak érdekében.

A Nokia X okostelefon kiskereskedelmi ára várhatóan 89 euró lesz, értékesítése Ázsiában és a csendes-óceáni térségben, Európában, Indiában, Latin-Amerikában, a Közel-Keleten és Afrikában hamarosan megkezdődik. A Nokia X+ és Nokia XL készülékek várhatóan a második negyedév elején kerülnek kereskedelmi forgalomba a már említett piacokon; becsült kiskereskedelmi áruk 99 euró és 109 euró lesz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése