2013. október 17., csütörtök

Teszt: Samsung DA-E550 dokkoló

Egy pár éve, azon gondolkoztam, hogy miért csak az Apple készülékeihez gyártanak dokkolókat. Aztán ez után, pedig elkezdték gyártani külön, az Androidos készülékeknek is gyártani ezeket a csodamasinákat. De ezután végre rájöttek a gyártok, arra amire vártam, és szerintem még sok más okostelefon felhasználó is várt: Egyesítették a kettőt, és így például egy nyaraláson nem kell azon aggódnunk, hogy nem tudunk a barátaink Android, vagy Iphone készülékéről zenét hallgatni, Ugyanis a Samsung DA-E550-el ez lehetséges.


Mint azt megszokhattuk, a Samsungtól, általában még a felsőkategóriás készülékei is műanyagból készülnek. Így van ez a DA-E550-el is. A kinézete, ígényes, stílusos. A dizájnerek nem végeztek rossz munkát, nagyon illik a gyártó termékpalettájához.
 

Az elején, található, egy tálca, ami bent van a szerkezetbe, és ha megnyomjuk, akkor elővarázsolódik nekünk, hogy használatba vehessük. A tálcán találjuk a kettő féle dokkoló csatlakozót, és egy led lámpát, ami jelzi, hogy éppen üzemben van-e a készülék. A hátulján találjuk a különböző csatlakozásokat. Gombok vannak, de azok is érintős kivitelben (hangerő, pause, , wirreless, előre és hátra tekerés)

Összeségében:

Azt gondolom, hogy ez egy jól összerakott dokkolóra sikeredett. Az ára 40 ezer forint körül alakul, akinek szüksége van egy ilyen dupla dokkolóra, szerintem jó választás lesz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése